Blog

Comunicate


12.03.2019

Comunicat de presa...Azi 12.03.2019, au fost finalizate lucrările comisiei de cercetare disciplinară de către Comisia de cercetare disciplinară prealabilă, numită de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu prin dispoziţia nr. 107/08.02.2019.


A fost întocmit raportul de cercetare disciplinară nr. 8760/12.03.2019, cu privire la fimarea pacienţilor din Secţia Psihiatrie, filmare ce a făcut obiectul aricolelor publicate în ziarul Pandurul din data de 07.02.2019 şi în ziarul Impact în Gorj din data de 08.02.2019.


Managerul unităţii, a aprobat propunerea comisiei de cercetare disciplinară şi a dispus emiterea dispoziţiilor de sacnctionare disciplinară cu reducerea salariului de bază cu 10% pe o durată de 3 luni, a doamnei registrator medical Puşcaşu Diana Ana Maria şi a domnului asistent medical principal Drumen Marius Constantin.


Hotărârea a avut la bază şi Avizul de etică nr. 4/04.03.2019 şi Hotărârea nr. 2/04.03.2019, emise de Consiliul Etic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.Manager,

Ec. Capotă Gigel-Gheorghe


15.02.2019

Comunicat de presa...Astazi 15.02.20l9, au fost finalizate rapoartele de cercetare disciplinară prealabilă, de către comisiile de cercetare disciplinară, pentru acuzaţiile aduse doamnei doctor din cadrul Compartimentului de Pneumologie, Secţia Medicală I şi pentru cei doi asistenţi din cadrul secţiei Psihiatrie, care au fost fotografiaţi în sala de mese, în timp ce se tundeau.


Managerul unităţii a aprobat propunerile comisiilor de cercetare disciplinară şi a dispus emiterea dispoziţiilor de sancţionare, in primul caz, cu reducerea salariului de bază cu 10 % pe trei luni, pentru doamna doctor din cadrul Compartimentului Pneumologie şi în al doilea caz, cu reducerea salariului de bază cu 10 % pe două luni, pentru cei doi asistenţi din cadrul Secţiei Psihiatrie.Manager,

Ec. Capotă Gigel-Gheorghe


12.12.2018

INTERVENTIE CHIRURGICALA COMPLEXA...Referitor la cele 2 victime din data de 07.12.2018, Șchiopan Doina, agresată și soțul acesteia Șchiopan Constantin, agresor, va comunicam următoarele:


Cele doua victime au fost aduse prin transfer de la spitalul Motru în Unitatea de Primiri Urgențe, în data de 07.12.2018 cu următoarele diagnostice de prezentare:

– Șchiopan Doina – policontuzionată prin A.I., multiple plăgi înjunghiate torace și abdomen, șoc hemoragic, intubație orotraheală.

– Șchiopan Constantin-policontuzionat prin autoagresiune, multiple plăgi înjunghiate laterocervical drept și torace anterior.


Echipa multidisciplinara formată din:

Dr. Neagu și Dr. Soare – chirurgi, Dr. Folcut – urolog, Dr. Nica – chirurg torace, Dr. Uritescu – chirurg buco-maxilo-facial, Dr. Dănăiață și Dr. Stavilă – anestezisti, a intervenit imediat pentru stabilizarea pacienților.


În urma unei intervenții complexe, care s-a desfăsurat între orele 10:30 și 16:45, s-a reușit stabilizarea celor doi pacienți, aceștia aflându-se în momentul de fată în afara oricărui pericol. Remarcăm profesionalismul, spiritul de echipa, abnegatia și devotamentul întregii echipe, care au avut ca finalitate salvarea unor vieți omenești și le mulțumim pe aceasta cale.Manager,

Ec. Capotă Gigel-Gheorghe


14.01.2019

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Targu Jiu mulţumeşte...Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Targu Jiu mulţumeşte tuturor categoriilor de personal (medici, asistenţi medicali, infirmieri, îngrijitori de curăţenie), care au desfăşurat activitatea până la data de 31.12.2018, prin cumul pensie - salariu, la nivelul unităţii noastre.


Pentru întregul efort depus pe întreaga perioadă a activităţii, pentru empatia, profesionalismul, dedicarea şi implicarea totală, ţinem să le mulţumim încă o dală, atât noi, cât şi întregul colectivul al Spitalului Judeţean de Urgenţă Targu Jiu.Comitetul Director:

Ec. Capotă Gigel-Gheorghe - manager

Md. Popescu Costinel - director medical

Ec. Vienescu Dumitru - director financiar-contabil

As. Borhina Ion - director de ingrijiri