Home Comunicate Programul de vizită al pacienților SJU Târgu-Jiu se MODIFICĂ!

Programul de vizită al pacienților SJU Târgu-Jiu se MODIFICĂ!

0
Programul de vizită al pacienților SJU Târgu-Jiu se MODIFICĂ!

Modificare program vizită SJU

Program de vizită

Deoarece, în ultima perioadă a crescut numărul infecțiilor cu coronavirus, conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a luat decizia de a reduce durata programului de vizită, începând cu 13 august, pentru o perioadă de șapte zile. În cazul în care numărul infecțiilor cu coronavirus va fi în creștere, măsura reducerii programului de vizită va fi prelungită și după 20.08.2024

Se va reduce programul de vizită al bolnavilor internați în secțiile (non-ATI) ale Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu până pe data de 20 august 2024.

Astfel, pacienții vor putea fi vizitați de luni până duminică în intervalul orar 14:00 – 16:00, cu o durată maximă de vizită de 15 minute/pacient.

Portul echipamentului de protecție devine obligatoriu (mască de protecție, halat de protecție și botoși); echipamentul de protecție va fi pus la dispoziția vizitatorilor de către unitatea medicală.

Pentru toate sectiile ATI, vizitarea pacientilor este permisă zilnic, de luni până duminică între orele: 13.00-14.00  și  19.00-20.00.

În situația în care vizitatorii/aparținătorii prezintă simptomatologie specifică infecției cu SARS-CoV-2, accesul acestora va fi restricționat.

Skip to content