Home Uncategorized Programul de vizitare a bolnavilor rămâne în continuare 2h zilnic

Programul de vizitare a bolnavilor rămâne în continuare 2h zilnic

0
Programul de vizitare a bolnavilor rămâne în continuare 2h zilnic

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a decis să prelungească cu încă șapte zile perioada în care programul de vizită al pacienților internați în secții este de 2 h zilnic.

În cazul în care numărul infecțiilor cu coronavirus va fi în creștere, măsura reducerii programului de vizită va fi prelungită și după 26.08.2024.

În ultima săptămână, a crescut numărul infecțiilor cu coronavirus. Ca urmare, pacienții vor putea fi vizitați de luni până duminică în intervalul orar 14:00 – 16:00, cu o durată maxima de vizită de 15 minute/pacient.

Portul echipamentului de protecție este obligatoriu (mască de protecție, halat de protecție și botoși); echipamentul de protecție va fi pus la dispoziția vizitatorilor de către unitatea medicală.

Pentru toate sectiile ATI, vizitarea pacientilor este permisă zilnic, de luni până duminică între orele: 13.00-14.00 și 19.00-20.00.

Măsurile sunt necesare pentru reducerea transmisibilității virusului SARS-CoV-2 la nivelul unității medicale și pentru protejarea pacienților și personalului medical.

Skip to content